Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова Львівської обласної федерації роботодавців розповів про перешкоди, на які наштовхується бізнес

Сьогодні, 14 листопада, під час зустрічі голови Львівської ОДА Олега Сала з представниками бізнесу Львівщини голова Львівської обласної федерації роботодавців Іван Ривак розповів, що бізнес на Львівщині постійно наштовхується на перешкоди з боку місцевої влади.

Іван Ривак сказав, що не вдається налагодити контакт із прокуратурою, яка не відповідає на його запити.

На це відреагував прокурор Львівщини Олег Василенко.

«Представника роботодавців я жодного разу не бачив у прокуратурі. Я розумію, що закон може комусь не подобаються, але закон є закон. Він має бути однаковим для всіх. Не можна говорити, що якщо виплачується зарплата працівникам, то підприємство збанкрутує», - сказав Василенко.

Голова Львівської ОДА Олег Сало попросив прокурора Олега Василенка: «Проконтролюйте, щоб коли йде прийом громадян, то проблеми були вирішені».

Також Іван Ривак зазначив, що грошова оцінка землі у Львові вища ніж в Одесі та Харкові і міська рада не сприяє виправленню ситуації, а навпаки.

Міський голова Львова Андрій Садовий попросив його бути обережнішим у висловлюваннях і зазначив, що у випадку порушень, Ривак має звернутися до правоохоронних органів.

Олег Сало попросив Івана Ривака надати інформацію у прокуратуру.

Голова Львівської ОДА наголосив, що контролюючі, і правоохоронні органи повинні сприяти бізнесу.

«Голови адміністрацій повинні максимально допомагати бізнесу. Тут є правоохоронці, тут є усі, і я ще раз прошу працювати краще, щоб бізнес-клімат покращився, щоб було підвищено рівень найманих працівників. Поки у нас це тільки на папері», - сказав Олег Сало.

Фото - Павло Паламарчук, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ