Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів`яни зустріли Героїв, на долі яких припали найважчі місяці АТО на Донбасі. Фото

На Львівщину прибули понад 400 військовослужбовців ЗС України, які брали участь в антитерористичній операції на Донбасі, повідомив Регіональний медіа-центр МО України (м.Львів).

В ніч з 12 на 13 серпня у передмісті  Львова відбулася урочиста зустріч бійців 24-ї окремої механізованої бригади оперативного командування «Північ», які протягом тривалого часу перебували зоні АТО.

Не зважаючи на пізню годину їх зустрічали декілька тисяч галичан ‑ волонтерів, рідних та близьких з інших областей Західного регіону. Також було чимало небайдужих мешканців обласного центру, які принесли квіти, прапори та саморобні плакати з щирими привітаннями. До їх когорти долучилися представники органів державної влади та місцевого самоврядування, громадських організацій та військовослужбовці Львівського гарнізону.

Колону автобусів, що прибували з певним часовим інтервалом зустрічав урочистими маршами оркестр Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного під керівництвом військового диригента майора Ігоря Дубна.

За словами заступника начальника Львівського гарнізону – полковника Олександра Сивака загалом прибуло 9 автобусів з бійцями другого батальйону, котрий брав активну участь в боях за територіальну цілісність нашої держави.

-Усі вони отримали короткотермінові відпустки і матимуть можливість відпочити, побути з рідними та близькими, а через певний час знову повернуться до виконання службових обов’язків, ‑ зазначив він. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ