Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ляшко з вилами отримав свідоцтво про реєстрацію партії

1/3
Тепер Радикальна партія Олега Ляшка офіційно існує. Сьогодні зранку, 6 грудня, опозиційний народний депутат отримав свідоцтво про реєстрацію своєї партії, щоправда, не так просто воно йому дісталося, окільки забирати його Олег Ляшко прийшов з вилами, –повідомила прес-служба Радикальної партії Олега Ляшка.

Варто зазначити, що шлях до отримання даного свідоцтва був довгим та нелегким. І те, що Радикальна партія Олега Ляшка саме від сьогодні святкуватиме своє народження, мабуть, не випадковість, адже воно співпало з уродинами самого лідера партії, що дає привід для подвійного свята.

«Сьогодні я можу тільки привітати мою команду з такою значною подією для кожного з нас та подякувати  за їхню роботу та підтримку. Разом ми щодня долаємо багато труднощів та перешкод, і наша праця не залишається без уваги», - зазначив Олег Ляшко під час отримання свідоцтва.

Нагадаємо, що Радикальна партія не є щойно започаткованою, це скоріше реінкарнація Української Радикальної Партії, ініціатором створення, якоїу 1890 році був Іван Франко. Новонароджена Радикальна партія Олега Ляшка,  як і попередники, пропагує радикальні зміни в країні та веде з собою нову команду молодих політиків, які знають, що потрібно для благополуччя та добробуту кожної  української родини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ