Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Міністрові Грищенку сподобалось, як будують львівський стадіон до Євро-2012

Міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко сьогодні, 16 травня, перебуваючи у Львові, відвідав будівництво стадіону до Євро-2012 .

Міністр відзначив, що за той час, відколи він востаннє відвідував будівництво, була проведена величезна робота.

«На жаль, зараз доводиться наздоганяти той час, який був втрачений раніше. І нині темпи будівництва повністю відповідають графіку, щоб вчасно підготувати інфраструктурі проекти і впевнитись, що вони повністю відповідають стандартам і готові приймати гостей чемпіонату», – сказав Грищенко.

За його словами, Україна повністю дотримується графіку, а успішне проведення чемпіонату важливе для подальшого залучення інвестицій і створення іміджу України.

Під час екскурсії на стадіон міністра супроводжував голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк. Гість оглянув практично готову чашу стадіону та майбутню західну трибуну.

Нагадаємо також, що Костянтин Грищенко провів нараду з представниками місцевої влади області, представниками дипломатичного корпусу, науковцями, культурними діячами. Згодом запланована участь міністра у відкритті нової будівлі Генерального консульства республіки Польща у Львові та переговори з польським міністром закордонних справ Радославом Сікорським.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ