Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Особовому складу міліції Львівщини представили нового начальника Богдана Щура

Перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Черних сьогодні, 18 червня, представив особовому складу львівської міліції нового начальника Головного управління МВСУ у Львівській області. Ним, як повідомляло Гал-інфо напередодні, став ректор Львівського університету внутрішніх справ, генерал-майор міліції Богдан Щур.

Водночас присутнім було переставлено і нового ректора університету. Відтепер цю посаду обійматиме колишній проректор з кадрового забезпечення та міжнародних зв'язків, полковник міліції Олександр Марін.

Представлення відбулися за участі голови Львівської ОДА Василя Горбаля, голови Львівської облради Мирослава Сеника, міського голови Львова Андрія Садового та екс-начальника ГУ МВСУ, нині голови Тернопільської ОДА Михайла Цимбалюка.

Михайло Цимбалюк у своєму виступі подякував Президенту за довіру очолити Тернопільську область, а керівництву Львівщини – за співпрацю. Він також висловив припущення, що новому начальнику правління працюватиметься легше через м’якіший характери та уже сформовану команду.

Богдан Щур у відповідь зауважив, що намагатиметься продовжити ті традиції, якими славиться львівська міліція, збереже особовий склад і працюватиме над відновленням довіри людей до правоохоронних органів.

Голова Львівської ОДА Василь Горбаль висловив сподівання продовжити співпрацю з Михайлом Цимбалюком, але уже як керівником сусідньої області. Він також подякував Богдану Щуру за те, що тому вдалося відстояти Львівський університет внутрішніх справ перед міністерством, яке планувало реорганізацію навчальних закладів.

Голова Львівської облради Мирослав Сеник зауважив, що Михайло Цимбалюк вчинив як справжній офіцер, виконавши наказ Президента очолити Тернопільщину. Від нового очільника міліції голова облради очікує співпраці та добрих результатів.

Vіський голова Андрій Садовий натомість побажав, аби влада як у Львівській області, так і у львівській міліції не змінювалася найближчі 5 років, адже тільки за такий термін можна чогось досягнути.

Після офіційного представлення відбулася нарада заступника міністра з керівництвом ГУ МВСУ Львівщини - без преси.

Фото Михайла Дашковича.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ