Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Підкамінь" - вишиванки і алко-фрі зона. Фоторепортаж

З 19 по 22 липня у смт Підкамінь (Львівська область, Бродівський район) відбув сьомий фестиваль «Підкамінь-2013». Виступило близько 70 музичних колективів.

Як зазначив під час прес-конференції (20 липня на фестивальному полі) виконавчий директор фестивалю Олександр Ганущин, організаторам вдалося втілити задумане на 90%.

«Рівень артистів дуже високий. Звісно, ми хотіли, щоб не було дощу, але «Підкамінь» без дощу і вишиванок не буває», - сказав Ганущин.

Візитна картка фестивалю.

Як зазначив один із організаторів Іван Шеремета, цьогорічною родзинкою фестивалю стала наявність двох сцен. На одній виступали хедлайнери, а на малій сцені - молоді гурти. Ввечері там же відбувався кінопоказ просто неба.

Заїзд на фестиваль коштував 20 грн. Щоб дістатися до фестивального поля прямісінько зі Львова, перевізники правили 50 грн. Окрім того, цьогоріч туалети на фестивалі були платними – 2 грн.

«Хочемо, щоб туалети прибирали, то треба платити. Нема іншого виходу. Жоден спонсор грошей на це давати не буде», - пояснив Олександр Ганущин.

Проживання в наметовому містечку, яке традиційно розміщене в лісі, є безплатним. Окрім того, учасники фестивалю отримували разом з програмкою сміттєві пакети, щоб не розкидати сміття у лісі.

Варто додати, що на фестивалі споживали спиртне.

«Ми ніколи не говорили, що проводимо фестиваль задля здорового способу життя. Горілку на фестивалі продавати, звісно ж, заборонено, і, як свідчить інформація правоохоронців та медиків, така заборона дає позитивні результати. Особисто я вчора постив, бо нічого не їв і не пив», - пояснив ситуацію Олександр Ганущин.

Іван Шеремета додав, що на фестивалі зробили алко-фрі зону. Там організували наметове містечко для тих, хто не вживає спиртне. За два дні фестивалю в містечку з’явилося більше як сто поселенців.

Незважаючи на насичену програму та високий рівень артистів, деякі підприємці, які працювали на ярмарку, вдень вмикали шансон та російську попсу.

Ті, хто не жили в алко-фрі зоні, гуляли з усіх сил.

Хоч горілки на фестивалі не продавали, місце все ж "робили для себе свято".

Дітям атракціони...

... і солодка вата.

Ярмарок народних ремесел, але часто траплявся і "китай".


Другий день фестивалю.



Під малою сценою вдень були запальні танці.
Не всі були привітними і чемними.

Контингент на фестивалі був різний.

Охоронець правопорядку.




Фестивальне поле.

Фоторепортаж - Павло Паламарчук, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ