Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Співачка Аліна Гросу допомогає бездомним тваринам!

Щоб звернути увагу людей і залучити їх до проблеми бездомних собак і кішок, співачка Аліна Гросу ініціювала акцію «Знайди друга», в рамках якої збирається відвідувати притулки для тварин.

 

Днями відбулася її перша поїздка в притулок «Сіріус», в якому мешкає близько 2 000 вихованців. Аліна Гросу привезла їм гостинці, а незабаром збирається туди повернутися, щоб сфотографувати всіх мешканців. Ці фото артистка виставить на спеціальному сайті та на Інтернет-блогах, щоб допомогти бездомним тваринам знайти хороших господарів.

«Це всього перший крок мого проекту - хочу, щоб всі собаки і кішки отримали шанс знайти свого господаря, – зізнається Аліна Гросу. – Я була вражена кількістю вихованців «Сіріуса». Їх дуже багато, а місця для них мало, тому якщо ви бажаєте завести собі справжнього друга – звертайтеся до притулку «Сіріус»! А ще я дуже вдячна тим людям, які працюють, турбуються і допомагають притулку. Вони роблять дуже благородну справу, навіть не можу уявити, де вони беруть гроші, щоб прогодувати і утримувати всіх цих тварин. Сподіваюся, що коли-небудь у мене вийде відкрити притулок побільше, щоб цим безхазяйним бідолашна було комфортно».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ