Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

У Львові нагородили переможців кубка «Котим’яч»

У Львові нагородили переможців кубка Львова з футболу серед загальноосвітніх шкіл «Котим’яч». У всіх вікових групах Кубку перемогли школи Сихівського району міста. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Золоті медалі здобули СЗШ № 73 в групі 9-11 класів, СЗШ № 95 – 7-8 класів та гімназія «Сихівська» – 5-6 класів. Срібло отримали СЗШ № 65, 42 та 41, бронзу – СЗШ № 2, 46, 98 серед 9-11, 7-8 та 5-6 класів відповідно.

Нагородження відбулося у Фан-містечку Євро-2012 в рамках святкування року до старту чемпіонату Європи з футболу. Окрім кубків та медалей, юні футболісти отримали і подарунки від спонсорів.

«Оскільки цього року усі приймаючі міста відзначають 1 рік до початку чемпіонату Європи з футболу 2012 року, ми вирішили провести нагородження переможців «Котим’яча» в рамках саме цього свята. Хочемо, щоб святковий настрій, який пануватиме в країнах-господарях Турніру, передався усім львів’янам», - розповів директор департаменту «ЄВРО-2012» Олег Засадний.

Окрім Олега Засадного, нагороди переможцям вручали спортивний директор ФК «Львів» Роман Лаба, директор Львівського представництва страхової компанії «Лафорт» Марія Більо, головний спеціаліст з соціальних питань та інклюзивної освіти управління освіти Львівської міської ради Любомир Войтович.

Нагадаємо, що це вже втретє львівські школярі змагалися за звання найкращої команди серед 100 шкіл в трьох вікових категоріях. Мета Кубку – пропагування здорового способу життя, залучення молоді до футболу, виховання командної поведінки та психології лідерства.

Фото - Йосип Марухняк

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ