Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові посилені наряди міліції і державні прапори з чорними стрічками

1/2
Сьогодні, 9 травня, у Львові на адміністративних будівлях та житлових будинках вивішено прапори з чорними жалобними стрічками. На Пагорбі слави та на Марсовому полі від ранку посилені наряди міліції. Повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

Зокрема, на Пагорбі слави, що на вул. Пасічній меморіал оточили кордони міліції. Мешканцям вулиці складно потрапити з одного кінця в інший – перешкоджає міліція. Навіть деяких журналістів, а також депутатів Львівської обласної та міської рад не відразу пропустили до Пагорба слави. Зараз депутати, зокрема від ВО «Свобода», перебувають поблизу меморіалу та стежать за дотриманням рішення суду про проведення в місті будь-яких масових заходів, окрім офіційних.

Нагадаємо, що 8 травня пізно ввечері суд заборонив проведення масових заходів 9 травня у Львові. Перед тим до Львівської міської ради було подано 11 заявок від різних організацій.

Також нагадаємо, що у 2010 році на сесії Львівської міської ради з ініціативи свободівців було ухвалене рішення «Про використання Державного прапора України у м. Львові», яке передбачає, зокрема, вивішування державних прапорів з чорною стрічкою 9 травня.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ