Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Дніпро» - «Карпати»: опускаємось на землю

Дніпропетровський «Дніпро» таки зумів дотиснути «Карпати» в одному з центральних матчів 6 туру чемпіонату Прем’єр-ліги.

Дніпропетровський «Дніпро» таки зумів дотиснути «Карпати» в одному з центральних матчів 6 туру чемпіонату Прем’єр-ліги. Долю матчу та розподіл усіх очок наприкінці зустрічі вирішив нападник Євген Селезньов. У воротах «Карпат» він розписався двічі, відповідно команда львів’янина Мирона Маркевича святкувала перемогу з рахунком 2:0. Перемігши «Карпати», «Дніпро» відправив «зелено-білих» з призової трійки в турнірній таблиці.

Щодо стартових складів команд, то у «Дніпра» насамперед потрібно відзначити повернення на футбольне поле бразильця Едмара, а також дебют костариканця Джона Руїса. У складі «Карпат» у порівнянні з попереднім матчем проти «Динамо» також відбулися зміни: замість Кожанова та Даушвілі тренер Ігор Йовічевіч довірив місце у складі молодим Чачуа та Кльоцу. Окрім того, також варто відзначити повернення в оборону правого захисника Ксьонза, натомість повернення на фланг півзахисту Ігоря Мірошниченка.

До слова, той-таки Мірошничеко мав реальну нагоду забити у ворота «Дніпра» у першому таймі. Після передачі Костевича пробив вище цілі. Майбутній герой матчу Євген Селезньов у першому таймі в епіцентрі уваги вболівальників опинявся не так часто, але коли це робив, то зривав шквал аплодисментів на свою адресу. В одному з епізодів Селя через себе пробив неточно. «Карпати», які, до слова, у першому таймі виглядали краще, аніж «Дніпро», могли виходити вперед. Найреальніші нагоди були у Карнози. Спочатку Артур не зміг переграти Бойка, пробиваючи штрафний, а через кілька хвилин Карноза не забив Бойкові пенальті за фол папи Гуйє на Худоб’яку.

Рівна боротьба тривала на полі і у другому таймі. «Карпати» ні в чому не поступалися «Дніпру», а найголовніше те, щ обули ближчими до взяття воріт, аніж суперник. «Карпати» достойно виглядали проти «Дніпра» до 80-ої хвилини, коли вагоме слово у матчі сказав Євген Селезньов. Спочатку Селя реалізував вихід сам на сам з Мисаком, а за кілька хвилин до фінального свистка вдало зіграв на добиванні після удару Матеуса та сейву Мисака.

Гольове чуття Селезньова і стало вирішальним у матчі. Команда Маркевича, перемігши «Карпати», відправила львівський клуб у грішний світ. «Карпати» уже не треті, але й надалі високо в турнірній таблиці – на шостому місці.

Через матчі національної збірної України наступний тур чемпіонату відбудеться у суботу, 12 вересня. «Карпати» вдома приймуть луганську «Зорю».

Богдан Пастернак, Гал-інфо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ