Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На сесії ЛМР розглянуть Програму підтримки учасників АТО та їхніх родин

Міський голова Львова Андрій Садовий пропонує в четвер, 31 липня, на сесії міської ради першим питанням розглянути питання про затвердження Програми підтримки учасників АТО і їхніх родин, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Міський голова пропонує першим питанням винести на сесію Львівської міської ради Програму про підтримку учасників АТО та членів їхніх родин, що буде передбачати фінансову та іншу соціальну допомогу постраждалим. Зараз відповідна Програма готується фахівцями департаменту гуманітарної політики, депутатського корпусу, релігійних структур та громадських організацій, враховуючи досвід роботи соціальних служб міста та громадськості під час та після Майдану.

«Основою Програми стане досвід соціальних служб, церков та громадських організацій, які надавали допомогу людям під час Майдану. Саме соціальні служби, церкви та громадські організації протягом Революції Гідності створили систему підтримки та допомоги людям, які брали участь у важливих для країни подіях, людям, які зазнали втрат рідних і близьких під час боротьби за нашу незалежність, і тим, хто постраждав під час Майдану», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ