Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Нове відео бойовиків: погрози Франції та США. Україна в числі тих, хто проти "Ісламської держави"

Сьогодні, 25 листопада, у мережі з'явилось нове відео бойовиків угрупування "Ісламська держава" , де вони знову погрожують Франції та США. У 12-ти хвилинному відео на 3 хв 6 сек. зображено 60 прапорів різних країн світу, які створюють світову коаліцію, яка бореться проти "Ісламської держави". До слова, прапор України також є серед перечислених.

Про це пише Гал-інфо із посиланням на Jutarnji list.

У відео чоловік погрожує, що вони (терористи, - ред.) прийдуть знищити  землю.

Також у відеоролику  бойовик обіцяє нові напади на Париж, окрім того, він  погрожує Вашингтону та  Нью-Йорку.

"Почали із Парижу, а закінчимо Білим домом, - каже джихадіст у відео, - Білий дім стане чорним від нашого вогню, з дозволу Аллаха".

Не є зрозумілим, де це відео зняте, але чоловік каже: "Ей, ти François ( тобто Франсуа Олланд — президент Франції, - ред), оголошуємо тобі війну, в якій ти не зможеш перемогти, не матимеш можливості перемогти, ти обіцяєш перемогу своїм людям, людям Заходу. Але перемога є обіцяна нам, а пообіцяв нам наш творець, наш Бог".

Нагадаємо, нещодавно терористи опублікували відео, де руйнують Ейфелеву вежу. Відео  з'явилось  у мережі 23 листопада. Кадри із відео  взяті із фільму "G.I. Joe: Атака Кобри". (Станом на сьогодні це відео вилучене із мережі YouTube, оскільки його зміст порушує вміст та загальні умови YouTube).

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ