Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Гравці «Карпат» потрапили до збірних туру

Відразу п’ятеро карпатівців потрапили у різноманітні збірні туру за підсумками поєдинку в Полтаві. Гра Нестерова, Федецького, Голодюка, Гуцуляка та Мякушка була відзначена ЗМІ, які включили львів’ян до власних символічних команд.

Footboom.com відзначив дії на полі Андрія Нестерова («Захисник львівського клубу в компанії Артема Федецького та Івана Лобая провів хороший поєдинок проти полтавської «Ворскли», не дозволивши Коломойцю, який за тур до цього відзначився дублем у ворота «Шахтаря», особливо розійтися і показати що-небудь. Захисник неодноразово вигравав боротьбу на другому поверсі у опонентів, а також досить надійно «тримав» свою позицію. Багато в чому надійна гра оборони «левів» і допомогла команді за підсумком зустрічі здобути бажану перемогу, що стала для них другою в сезоні»).

Оглядачі з Football.ua до команди кращих «запросили» Сергія Мякушка («Мабуть, Сергій чекав матчу зі своїм колишнім клубом, і саме на нього відклав своє вміння забивати ударами з дальніх дистанцій. Постріл зі штрафного у виконанні півзахисника галичан вийшов для Ткаченка таким, що не береться, та й протягом матчу Мякушко був одним з найактивніших у складі гостей»).

Ще два інших «лева» потрапили до збірної від Profootball.ua: Олег Голодюк («Чи то капітанська пов'язка, чи то матч проти екс-команди так мотивував Олега, але гра в Полтаві стала однією з кращих для Голодюка за останній час. Капітан «Карпат» всюди встигав і заробив штрафний удар, який приніс його команді перемогу. Дуже якісний матч старожила львів'ян») та Олексій Гуцуляк («Зелено-білі» здобули важливу перемогу в Полтаві, де всі гравці «Карпат» видали класний матч. Лівий фланг львівської команди активно працював на атаку, а в деяких ситуаціях відпрацьовував і в обороні. Гуцуляк носився по бровці і провів черговий яскравий поєдинок»).

Football24.ua також обрав двох карпатівців Олексія Гуцуляка («У звітному турі досить вдало зіграв на позиції лівого латераля. І на оборону багато працював, і атаки вміло підтримував. Олексій закрив собою всю бровку та став великою проблемою для гравців «Ворскли») і Сергія Мякушка («Розкішним ударом зі штрафного приніс «Карпатам» довгоочікувану перемогу в чемпіонаті на полі «Ворскли». Сергій провів якісний матч проти своєї колишньої команди, він постійно був націленим на ворота і шукав моменти для удару»).

Порцію компліментів від UA-Football.com отримав Артем Федецький («Майже нічого не дозволили захисники «Карпат» показати Коломойцю і Кулачу, особливо старався Федецький, який перекваліфікувався в центрбека. Багато роботи було у Артема, доводилося вступати в досить жорстку, чоловічу боротьбу, але досвідчений футболіст не зробив жодної помилки, ще й встигав підстраховувати партнерів»).

ФК «Карпати»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ