Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Хокей. «Галицькі Леви» двічі розгромили київський «Сокіл»

«Галицькі леви» не залишили шансів у двобої чемпіонату України своїм київським суперникам. Львівські хокеїсти здобули дві розгромні перемоги над «Соколом» з рахунком 10:2 і 11:2.

Колись запеклий суперник львів`ян київський «Сокіл» отримує від «Галицьких левів» повний набір вже у першому періоді. Після двадцяти хвилин чистого часу на табло ― 6:0.

«Тренер нас всіх налаштовує на серйозну гру. Ми не збираємось нікому поступатись, не важливо, який суперник ― слабкий чи сильний. Це для нас суперник і ми граємо на максимум», ― стверджує гравець ХК «Галицькі Леви» Роман Кізло.

Максимальний старт та безрезультативний другий період. «Леви»" вирішили «відпочити». У другій двадцятихвилинці суперника вистачило тільки на одну шайбу. Ще однією «Сокіл» розбудив сплячих львівських хокеїстів у третьому сеті.

«Кожен вирішив, що йому треба забити, набрати очки, попрацювати на статистику, на себе. Коли починає тягнути ковдру на себе, і командні дії втрачаються. Індивідуальна гра, зазвичай, до хорошого результату не призводить», ― пояснює головний тренер ХК «Галицькі Леви» Михайло Чіканцев.

Знову показати зуби часу «левам» не забракло. Екс-воротар львів`ян, який тепер захищає київські ворота, не встигав забирати за колишніми одноклубниками шайби з воріт. «Галицькі Леви» здолали «Сокіл» – 11:2.

«Дуже багато над чим треба працювати. Будемо працювати. І гра в обороні, і склад хотілося б підсилити. Над всім будемо працювати. Це діти, яким щодня треба рости і тренуватися», – каже головний тренер ХК «Сокіл» Дмитро Марковський.

galsports.com

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ