Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Компанія Ензим» на святі «Різдво в Гаю» роздасть 5 000 пампушків

Наступного тижня, 7 та 8 січня, у Музеї народної архітектури і побуту «Шевченківський гай» відбудеться святкове дійство «Різдво в Гаю». Цього року ПрАТ «Компанія Ензим» (ТМ «Львівські дріжджі») виступає офіційним партнером свята. Для відвідувачів «Компанія Ензим» приготувала забави, майстер-класи, а ще будуть тисячі пампухів та розіграш хлібопічок. Про це повідомили організатори свята.

Усі, хто завітає на «Різдво в Гаю», матимуть нагоду власноруч змайструвати різдвяного павука

із соломи, навчитися прясти та дізнатися багато нового про давні звичаї, рецепти різдвяних частунків і спробувати святкову випічку.

«Ми маємо на меті зберегти різдвяні традиції нашого народу. З іншого боку – допомагаємо музею «Шевченківський гай», адже частина коштів виручених з квитків піде на реконструкцію музейних експонатів, – розповів Назар Марко, керівник відділу маркетингу ПрАТ «Компанія Ензим». 

"Під час «Різдва в гаю» можна буде не тільки побачити, як колись святкували Різдво в українському селі, але й взяти участь в коляді. Від себе ми приготували цікаві традиційні майстер-класи і різдвяні забави. Роздамо відвідувачам більше як 5 000 пампушків, а найкращим господиням подаруємо хлібопічки», - додав Назар Марко.

Також на своїй сторінці у в мережі Facebook «Компанія Ензим» проведе розіграш 10 квитків на «Різдво в Гаю». 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ