Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Конкурс на посаду директора «Львів-ТБ» виграла Ольга Цап

Сьогодні, 12 травня, відбулося засідання конкурсної комісії з відбору кандидата на посаду директора комунального підприємства Львівської обласної ради «Телекомпанія «Львів-ТБ». Члени конкурсної комісії обрали з-поміж кандидатів двох фіналістів, Ольгу Цап і Віталія Новосада. У фінальному голосуванні Ольгу Цап підтримали 7 з 9 членів комісії.

Нагадаємо, що претендентами на на посаду керівника «Телекомпанії «Львів -ТБ» були Віталій Новосад, Тарас Пастернак, Юрій Маркевич, Ольга Цап та Тарас Каляндрук.

Попередній директор «Львів-ТБ» Ярослав Антонійчук після низки засідань профільної комісії ЛОР, яка довго визначалася з подальшою долею телеканалу, написав заяву на переведення на посаду першого заступника директора «Львів-ТБ».

Т.в.о. директора «Львів-ТБ» був тимчасово призначений голова комісії культури Львівської обласної ради Юрій Візняк. 

Довідка.

Цап Ольга Любомирівна – завідувач навчально-практичного Центру медійних технологій Інституту права та психології Національного університету «Львівська політехніка», асистент кафедри журналістики та засобів масової комунікації Інституту права та психології.

З 1992 р. по 1997 р. навчалась на факультеті журналістики Львівського державного університету імені Івана Франка.

З 1996 р. – прес-секретар Львівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

З 1999 р. по 2002 р. – навчалась в аспірантурі Львівського державного університету імені Івана Франка (журналістика).

З 2002 по 2004 р. – працювала у ПП «Назалежне телевізійне агентство» (НТА) на посадах: журналіста, редактора, виконавчого директора, директора.

З 2005 по 2013 р. – директор ТОВ «Телерадіокомпанія «Медіа-клуб».

З 2013р. – завідувач навчально-практичного Центру медійних технологій Інституту права та психології Національного університету «Львівська політехніка», асистент кафедри журналістики та засобів масової комунікації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ