Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Кубок Надії»: «Нові Імена» - у півфіналі

Матчем між «Новими Іменами» та «Гранд-Галичиною» з Великого Дорошева стартували поєдинки чвертьфіналу «Кубка Надії» - турніру серед команд, які не змогли у своїх групах «Відкритого Кубка Львівщини» посісти перше або друге місце.

Для восьми невдах турніру – це чудовий шанс визначити сильнішого між собою і виграти пам’ятний кубок. «Нові Імена», які ще до старту цього турніру, вважалися одними з головним фаворитів на перемогу, свій статус поки що виправдовують. Втім, перемога «черново-чорним» над «Гранд-Галичиною» далася непросто. Напруга у цьому матчі наприкінці поєдинку закипіла не на жарт.

Граючи в обмеженому складі, команді Ігоря Піха не вдався старт поєдинку. «Нові Імена» захопили ініціативу з перших хвилин цього матчу і зуміли її матеріалізувати у забиті голи. Якщо відверто, то «Нові Імена» домінували на майданчику: команда Володимира Крупчука непогано атакувала, і більше того, нічого не давала створити супернику. Справжня загроза біля воріт Ігоря Воробія почала виникати тоді, коли «Гранд-Галичина» при рахунку 0:3 на користь суперника почала грати з п’ятим польовим гравцем. Забити гол престижу у першому таймі команді Ігоря Піха вдалося не з допомогою зайвого гравця, а після обрізки суперника і власної контратаки.

У другому таймі команда з Великого Дорошева продовжила грати з п’ятим польовим. Втім, вдала гра з п’ятим польовим чергувалася з серйозними провалами. Після одного з них Тарас Николишин відправив «круглого» у порожні ворота і зробив рахунок 4:1 на користь своєї команди.

Що цікаво, при рахунку 4:1 на користь «Нових Імен» ця команда мала не одну можливість для того, щоб її реалізувати. Ймовірно, якби рахунок у матчі став 5:1 завершення цього матчу пройшло б спокійно. Втім, у футзалі, як і багатьох інших видах спорту, часто бувають камбеки і до цього командам потрібно бути готовим. Камбек у цьому матчі вдався команді Ігоря Піха, і при певному збігу обставин рахунок у матчі міг ставати 4:4. Після удару голкіпера «Гранд-Галичини» Миколи Вороновського м’яч влучив у стійку, і після цього епізоду розпочалося усе найцікавіше.

«Гранд-Галичина» продовжила грати з п’ятим польовим гравцем, однак знову ж таки невдало. Голкіпер «Нових Імен» Ігор Воробій забив у порожні ворота, однак уся команда номінальних господарів апелювала до арбітра, мовляв, було порушення правил з боку гравців суперника. У цьому епізоді, як і у наступному, коли, на думку гравців Гранд-Галичини», м’яч влучив у руку захиснику «Нових Імен», арбітри порушення правил не побачили. Як наслідок – штовханина між гравцями та маса «компліментів» на адресу арбітрів поєдинку. Як підсумок – недисциплінова поведінка гравців «Гранд-Галичини», яка повинна бути розглянена на засіданні КДК АФЛ, обернулася червоною карткою для Ігоря Пророка. Останній за неспортивну поведінку отримав справедливе вилучення. У меншості шансів на ще один камбек у цьому матчі в команди Ігоря Піха не було. «Гранд-Галичина» стає першою командою, яка вилітає одразу з двох турнірів, а «Нові Імена» крокують у півфінал «Кубка Надії».

«Кубок Надії». Чвертьфінал

«Гранд-Галичина» (Великий Дорощів) – «Нові Імена» - 4:7 (1:3)

«Гранд-Галичина»: Вороновський, Лужецький, Паращин, Гнатко, Сачко, Пророк

«Нові Імена»: Воробій, Нікітін, Крупчук, Бутрин, В. Великий, О. Великий, А. Великий, Чабан, Нітарський, Николишин, Гультяєв

Голи: Пророк, 19, Сачко, 31, Гнатко, 32, Вороновський, 40 – А. Великий, 6, Нітарський, 10, Николишин, 15, 24, 40, Воробій, 40, В. Великий, 40

Попередження: Вороновський, 37, Лужецький, 37, Паращин, 1 – В. Великий, 17

Вилучення: Пророк, 40 (неспортивна поведінка)

Арбітри: В. Болізюк (Львів), Р. Чарнота (Львів)

Спостерігач арбітражу: Ю. Щепанський (Львів)

Прес-служба АФЛ

  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ