Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Кубок України серед аматорів:«Рочин» не пройшов «ОДЕК»

Соснівський «Рочин» вилетів з Кубка України серед аматорів. У чвертьфінальному матчі-відповіді команда Володимира Підкіпняка поступилася у Соснівці «ОДЕКу» з Оржева з рахунком 0:2. Нагадаємо, у Рівненській області команди розписали бойову нічию з рахунком 1:1.
ФК ОДЕК

Саме зважаючи на такий результат команді з Рівненської області обов’язково потрібно було забивати. Не забити у Соснівці автоматично означало, що «ОДЕК» припиняє боротьбу за нагороди. Втім, грати на 0:0 соснівський «Рочин» перед власними вболівальниками аж ніяк не міг. Команда зіграла так, як дозволив суперник, однак з результатом для соснівських вболівальників не склалося.

У першому таймі гравцям «ОДЕКа» вдалося нав’язати свою гру. «Синьо-жовті» часто грають так, коли суперника заставляють з ним боротися на «другому поверсі». Зважаючи на це, свій ігровий почерк гравці «ОДЕКа» у першому таймі таки показали. Багато верхової та позиційної боротьби, невелика кількість створених моментів, гол та непризначений пенальті – усе, на що команди награли у першому таймі.

Незважаючи на це, кілька епізодів, вартих справжньої уваги, гравці обох команд у першому таймі таки створили. Після одного з ударів Олексія Найдишака м’яч влучив у руку захиснику «ОДЕКа», однак арбітр з Чернівців Андрій Кошура не призначив очевидний 11-метровий. Для гравців «Рочина», схоже таки, уже стає звичкою, коли арбітри у різних турнірах не призначають стовідсоткові пенальті у ворота суперника. Як з цим боротися, і коли справедливість візьме своє, питання, мабуть, з риторичних.

В загальному матч краще розпочали господарі. На початку матчу команда Володимира Підкіпняка затиснула суперника до штрафного, однак чогось більше, аніж кілька кутових поспіль, їй здобути не вдалося.

Натомість свій шанс гості з Рівненщини у першому таймі зуміли використати. Забив «ОДЕК» зі стандарту вдома – забив і на виїзді. Після подачі з кутового м’яч відлетів на дальню штангу, де Роман Воробей зумів випередити і захисників, і воротаря. Антолій Коваленко виручити свою команду не зміг.

Після пропущеного гола команда Володимира Підкіпняка активізувалася у своїх діях. Команда додала у швидкостях і опустила м’яч на землю. Більше це уже спостерігалося у другому таймі, коли гравці «Рочина», граючи низом, уже на якусь мить випереджали у своїй думці гравців суперника. Здавалося б, ось, ось і наступить той момент, коли гравців «Рочина» нарешті прорве в атакувальному плані. Втім, час спливав, а рахунок 1:0 на користь «ОДЕКа» зберігався. Гравцям господарів бракувало завершального пасу та, щонайголовніше, креативності в атаці. У багатьох моментах, коли треба було зіграти нестандартно, гравці «Рочина» діяли просто, а це не проходило.

Якщо відверто, то гравцям «ОДЕКа» за гру в обороні потрібно поставити тверду п’ятірку. Команда дуже грамотно грала у чотири захисники, і, що цікаво, партнери дуже часто підстраховували один одного. Зламати таку насичену оборону гравцям «Рочина» було дуже і дуже складно. Та й при малій кількості гольових моментів це зробити і справді було складно.

Розв’язка усього двоматчевого протистояння наступила на 76-ій хвилині, коли «ОДЕК» забив другий гол на виїзді. «Посприяв» супернику у цьому голкіпер Анатолій Коваленко, який віддав дуже невдалий пас на Миколу Богданову. Покарання для гравців господарів було максимально суворим – Микола Коляда відправив свою команду до півфіналу Кубка України.

При рахунку 0:2 на користь «ОДЕКа» було зрозуміло, що забити три голи у відповідь «Рочину» не вдасться. Та й якщо і відверто, часу на це було мало. Зважаючи на це, головні тренери обох команд уже дали можливість зіграти у цьому матчі усім заявленим футболістам. До завершення гри забити нікому не вдалося. Запам’ятався лише епізод, коли нападник «Рочина» Андрій Кохман на «рівному» місці отримав червону картку.

У півфіналі Кубка України серед аматорів «ОДЕК» зіграє з «Демнею» (Львівська обл..), яка за підсумками двох матчів пройшла ФК «Львів». Перший матч між цими командами завершився з рахунком 2:1 на користь «Демні», а у повторному матчі команди розписали бойову нічию 1:1. В іншому півфіналі зіграють «Нова Поліція» (Кропивницький) та «Чайка» (Петропавловська Борщагівка).

У неділю, 30 квітня, «Рочин» в рамках 15 туру чемпіонату України з футболу серед аматорів зіграє з командою «Ковель-Волинь». Матч відбудеться у Ковелі.

Кубок України серед аматорів. Чвертьфінал. Матч-відповідь. Перший матч – 1:1

Соснівка, стадіон «Шкільний». 1000 глядачів

«Рочин» (Соснівка) – «ОДЕК» (Оржів) – 0:2 (0:1)

«Рочин»: Коваленко (Грицаль, 76), Домальчук (Божик, 88), Іванишин, Портянко, Васюта (Ільїн, 85), Найдишак, Богданов (Українець, 76), Кохман, Болкіт, Цюпка (Яструб, 46), Дева (Семеряк, 76)

«ОДЕК»: Кособуцький, Чикалюк-Козикевич, Шекель, Воробей, Загривий, Ніколайчук (Панас, 85), Коляда (Газицький, 76), Наумець (Капустинський, 88), Трофімчук, Каращенко (Семенчик, 68), Аргоній (Апанчук, 68)

Голи: Воробей, 36, Коляда, 76

Попередження: Яструб, 47, Іванишин, 65, Болкіт, 85, Найдишак, 85

Вилучення: Кохман, 90

Арбітр: А. Кошура (Чернівці)

Асистенти арбітра: Є. Гашков (Чернівці), С. Дарійчук (Чернівці)

Четвертий арбітр: А. Баран (Львівська обл..)

Спостерігач арбітражу: І. Овчар (Івано-Франківськ)

Прес-слуба ФК «Рочин» 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ