Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Літак із Закарпаття перевіз до Словаччини 10-х нелегалів

Закарпатські прикордонники нічого не знають про літак, який доправив 10 нелегалів до Словаччини, - Mukachevo.net.

У Чопському прикордонному загоні припускають, що літаючий засіб міг взлітати та приземлятися не на території Закарпаття. Хоча нема жодних сумнівів, що саме через нашу область він пролітав до ЄС і назад.

Як ексклюзивно розповіла Mukachevo.net речниця Чопського прикордонного загону Олена Трачук, жодної інформації про літак, такої як його тип, звідки він вилетів та куди полетів, наразі немає.

У той час, коли літак пролітав над кордоном нашs прикордонники зафіксували шум двигуна і повідомили про це словацьких колег. Але, коли вони прибули на місце приземлення, літак вже піднявся у небо, саме тому вони не змогли його розпізнати.

Прикордонники припускають, літак міг би бути таким, що мав достатньо палива і прилетіти, як приклад з сусідньої області. Тому пошук його фактично неможливий.

Як і повідомляло Мukachevo.net згідно з умовами реадмісії, 10 нелегальних мігрантів (усі з Індії), яких переправили літаком до Словаччини, повернули в Україну. Зараз вони перебувають у Чопському прикордонному загоні, де їх допитують та дізнаються деталі. Наразі відомо, що всі вони прилетіли в Україну за туристичними візами в Одесу, в період з кінця червня по кінець липня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ