Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський військкомат вивісив «списки ганьби» - 15 тис. ухилянтів

На Львівщині від строкової служби у війську ухиляється 15 тис. осіб. Про це сьогодні, 22 листопада, під час брифінгу розповів львівський обласний військовий комісар підполковник Олександр Тіщенко, передає кореспондент Гал-інфо.

«На жаль, у нас є громадяни, які уникають призову. Поки не дійшло до них те, що треба з’являтися до військкоматів, але ж далі щодо них будуть проводити розшукові заходи і передаватимуть списки в поліцію та місцеві ради», - сказав Олександр Тіщенко.

Як і обіцяли у військкоматі, що на кінець призову будуть висвітлені списки ухилянтів від строкової служби.

«В області більше як 15 тис. ухилянтів. Після 15.00 на сторінці військомату розмістили списки ухилянтів, щодо яких порушено кримінальні справи та внесені у ЄДР. Хай Батьківщина знає своїх «героїв» в лице. Ми подали усіх розшуківців у поліцію, і вона вже починає займатися розшуком згідно із законом, бо саме вони це мають робити», - сказав Тіщенко.

На сторінці Львівського обласного військового комісаріату у соціальній мережі Фейсбук вже опубліковано перші списки з прізвищами тих, хто ухиляється від строкової служби у війську.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, Львівська область з основним плановим завданням у 635 чоловік впоралася. Команди укомплектовані і остання команда завтра буде відправлена до війська, де вони приїдуть у свої частини та почнуть проходження військової служби.

Додамо, що на область дали додаткове завдання в розмірі 110 чоловік. Половина наряду вже є, до 27 листопада усі команди будуть укомплектовані.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ