Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Міжнародна компанія з управління нерухомістю заходить на ринок України

Під час 4-го Форуму місцевого самоврядування, що пройшов у Львові, компанія Civinity висловила намір зайти на ринок житлово-комунальних послуг України і запропонувала українським містам співпрацю. Про це на Форумі заявив Генеральний директор міжнародної групи компаній «CIVINITY» п. Вітольдас Сапожніковас.

Цьому передували зустрічі п. Сапожніковаса та представників компанії з міськими головами Львова, Івано-Франківська, Тернополя, Трускавця, Дрогобича та Борислава.

 Civinity – це міжнародна група підприємств, що стрімко розвивається і надає широкий спектр високоякісних послуг в галузі управління, технічного обслуговування та експлуатації багатоквартирних будинків.

Civinity та її дочірні компанії надають повний спектр  послуг: обслуговування та управління, догляд за прилеглою територією, управління відходами, консультації і технічний аудит, модернізація і реновація будівель.

Згідно із законодавством після 1 липня мешканці багатоквартирних будинків повинні утворити ОСББ або найняти управляючу компанію. З цього погляду слід мати на увазі, що група підприємств Civinity заснована в 1991 р. і вже  25 років успішно здійснює діяльність управляючої компанії. Досвід, професіоналізм та інновації дозволяють їй бути надійним партнером в галузі управління об'єктами нерухомості. Портфоліо групи включає в себе обслуговування понад 500 000 споживачів, 37 000 житлових будинків, 3 500 000 кв. м  житлового фонду, 350 000 кв. м комерційної нерухомості, а також збір і утилізацію більше 100 000 тон твердих побутових відходів на рік. На підприємствах групи впроваджена сертифікована система менеджменту якості, що відповідає вимогам стандартів ISO 9001 та ISO 14001.

Civinity та її дочірні компанії надають послуги високої якості у сфері управління, консультацій та технічного аудиту об’єктів комунальної інфраструктури, обслуговування та експлуатації нерухомості, управління об'єктами для 500 000 споживачів у Латвії, Литві, Естонії та Білорусії. (Вільнюс, Каунас, Клайпеда, Паланга, Кретінга,  Юрмала, Даугавпілс, Мінськ ).

Оскільки питання функціонування багатоквартирних будинків є дуже  актуальною проблемою, європейська якість і досвід будуть нам дуже корисними. Вже нині такою співпрацею зацікавилися міські голови Луцька, Рівного та Ужгорода.

За додатковою інформацією слід звертатися до офіційного представника компанії: Саган Іван Іванович, тел.0676767744, [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ