Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

МОЗ оголошує новий конкурс на вакансії генеральних директорів

Міністерство охорони здоров’я переоголошує конкурс на посади генеральних директорів п'яти нових директоратів у рамках реформування державної служби, - Урядовий портал.

6 листопада в Кабінеті Міністрів України відбувся брифінг щодо переоголошення конкурсу на посади нової держслужби в МОЗ.

Реформа державного управління змінює принцип роботи міністерств. Міністерства стануть центрами експертизи та знань у своїх галузях. Нові директорати мають аргументувати кожне рішення. Від операційної діяльності, що зараз є основною для міністерств, держслужба перейде до дослідження проблем та можливих шляхів їх вирішення. Після реформи рішення ухвалюватимуться лише після всебічного аналізу та обговорення з суспільством і стейкхолдерами.

«Ми не хочемо набрати генеральних директорів, бо їх треба набрати. Ми хочемо набрати сильних фахівців, які будуть достойні цих посад, які будуть допомагати нам впроваджувати медичну реформу, які будуть змінювати цю країну. Тож ми переоголошуємо конкурс», — наголосив Павло Ковтонюк, заступник Міністра охорони здоров’я України.

МОЗ отримало 203 заяви на вакансії генеральних директорів. Тільки 110 людей пройшли перевірку документів. До четвертого етапу - усного ситуаційного завдання - дійшло троє людей. До співбесіди - одна.

«Останнім часом відбувається значний прогрес у процесі реформування. У серпні ​У​ряд затвердив ​ряднормативно-правових актів, нео​​бхідних для початку кадрового оновлення міністерств. У вересні стартували​перші​ конкурси. Я радий, що МОЗ ретельно підходить до відбору нових державних службовців», — підкреслив Олександр Саєнко, Міністр Кабінету Міністрів, очільник Офісу реформ Прем’єр-міністра України, голова координаційної ради з питань реформи державного управління.

МОЗ продовжує шукати фахівців на посади генеральних директорів. Ми потребуємо сильної команди, адже саме ці люди будуть впроваджувати медичну реформу. Робота не буде легкою, але це шанс змінити країну.

Закликаємо подаватися на конкурс, якщо ви хочете долучитися до змін.

Більше інформації на сайті Міністерства охорони здоров’я.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ