Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Левандівці учні розважались: висіли із вікна школи

Сьогодні, 15 вересня, у мережі інтернету з’явилося повідомлення про те, що близько 8.30 год. у школі № 65, що знаходиться на Левандівці, відбувся інцидент із учнем школи, який висів із вікна школи. Як інформує управління освіти ЛМР, щодо цього випадку проводять службове розслідування. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Це було десь перед початком уроку, це було в сьомому класі. Директор про ситуацію, яка трапилася в школі, знає, контактує з батьками та проводить службове розслідування»,- зазначила Зоряна Довганик, начальник управління освіти ЛМР.

Додамо, що сьогодні на сторінці Варти-1 у ФБ Natalja Lebedjuk написала:"Левандівка, 8.30 ранку , СШ 65. 15.09.17. Дитина звисає з вікна останнього поверху, руками тримаючись за когось чи щось зсередини. Навколо ще група хлопців. Трюк повторили кілька раз під гучний сміх. Зупинити цей жах вдалось нашими гучними криками до них і камерою. 
На фото видно лише початок , насправді дитина висіла практично на повний зріст. Може хтось впізнає своїх дітей ( якість фото не дуже- далеко було)! На вигляд клас 4-5".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ