Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Найсильніші ветерани грають за ТВД

Футзалісти львівського ТВД знову стали найкращими на турнірі ветеранів. Цього разу «будівельники» перемогли на Відкритій першості Львівщини серед гравців, вік яких перевищував 55 років.

Турнір, організований Асоціацією футзалу Львівщини (президент Мирослав Хом’як), відбувся на відкритому майданчику «Медик» у Львові.

Організатори турніру, а саме керівники комітету ветеранського футзалу АФЛ, Іван Шимечко та Володимир Холявінський, зібрали п’ять ветеранських команд, які за підсумками одноколового турніру визначали найсильнішого. Рівних не було ветеранам львівського ТВД, які почергово матч за матчем наближалися до перемоги на турнірі. Ключовою на турнірі виявилася очна зустріч між ТВД та «Енергією». Запеклі протистояння між цими командами кількарічної давнини на рівні професіоналів передалися і на ветеранський рівень. Гра, яка і визначала володаря золотих нагород, завершилася з рахунком 3:0 на користь ТВД.

Підсумкове третє місце на турнірі посіли ветерани Миколаївського району, четверте – дрогобицький «Каменяр», а п’яте – львівський «Клепарів».

Під час церемонії нагородження президент Асоціації футзалу Львівщини Мирослав Хом’як привітав усіх учасників турніру з великим святом для України – Днем Незалежності, а також гідно оцінив рівень майстерності ветеранів, додавши, що з такої їхньої гри буде брати приклад наша молодь.

Усі учасники турніру отримали цінні подарунки, кубки, медалі та грамоти. Нагородження проводили президент Асоціації футзалу Львівщини Мирослав Хом’як, віце-президент Асоціації футзалу Львівщини Микола Лук’янченко, а також голова комітету ветеранського футзалу АФЛ Іван Шимечко.  

Кращим воротарем турніру організатори визнали Василя Удута (ТВД), захисником – Володимира Гончарука («Каменяр» Дрогобич), нападником – Ігоря Борецького (збірна Миколаївського району), а гравцем – Юрія Демчука («Енергія»).

Асоціація футзалу Львівщини

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ