Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Оприлюднили ціни і графік на авіарейсі Львів-Бидгощ-Львів

Сьогодні, 4 серпня польська авіакомпанія «LOT Polish Airlines» розпочала виконання нового нічного рейсу на лінії Львів-Бидгощ-Львів, повідомили в аеропорту «Львів».

О 01:40 літак Bombardier Dash 8 Q400 авіакомпанії «LOT Polish Airlines» відлетів з 24 пасажирами на борту першим рейсом зі Львова до Бидгощі. У зворотному напрямку прибуло 65 пасажирів. Час прильоту 05:30. Тривалість польоту 1 год. 40 хв.

У розкладі польотів за цим маршрутом заявлені перельоти зі Львова до міста Бидгощ з частотою два рази на тиждень, у понеділок та п’ятницю. Вартість квитка в одну сторону на сайті авіакомпанії з врахуванням податків та зборів 1520 грн.

Розклад рейсів:
Львів-Бидгощ: Пн., Пт. Виліт - 01:40; Приліт – 03:00
Бидгощ-Львів: Пн., Пт. Виліт – 04.10; Приліт – 05:30

Місто Бидгощ є п’ятим містом Польщі, з яким Львів має пряме авіаційне сполучення. Нове сполучення сплановано так, щоб туристи могли провести вихідні у Львові. 

Таким чином з Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького виконуються прямі рейси до наступних міст Польщі: Варшава («LOT Polish Airlines»), Радом («SprintAir»), Вроцлав («Wizz Air»), Познань («LOT Polish Airlines») та Бидгощ («LOT Polish Airlines»). Варто зазначити, що відкритий у червні 2017 року маршрут Познань-Львів-Познань користується попитом серед пасажирів, завантаженість рейсів якого складає 80%.

Збільшення існуючих та відкриття нових авіа сполучень з містами Республіки Польща є доцільним та перспективним в контексті запровадження безвізового режиму між Україною та ЄС, завдяки чому українці мають змогу за спрощеною процедурою перетинати кордон з метою навчання, подорожування, відвідин родичів, працевлаштування, тощо. В свою чергу прямі рейси з польських міст до Львова дають можливість європейським туристам легко та швидко добиратися до міста, що сприяє його розвитку як туристичного напрямку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ