Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Після повернення Криму пам'ятники окупантів знесуть протягом тижня

Глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров заявив, що після відновлення територіальної цілісності України в межах міжнародно визнаних кордонів усі споруджені в Криму після окупації пам'ятники будуть знесені протягом одного тижня.

Як повідомляє Цензор.НЕТ, про це він написав у Facebook, коментуючи черговий візит президента Росії Володимира Путіна до Криму, де відкрили пам'ятник російському царю Олександру ІІІ.

"Цілком очевидно, що відкриття (18.11.2017) чергового російського пам'ятника в тимчасово окупованому Росією Криму було навмисно підігнано під Путіна, який гарячково шукає напередодні президентських виборів нові стимулятори для подальшого обдурення російського народу", - вважає Чубаров.

За його словами, під час виступу на церемонії відкриття пам'ятника Олександру III кожне слово Путіна на адресу царя було підібрано з таким наміром, щоб нинішні жителі Росії ототожнювали самодержця з самим Путіним.

Президент Росії Володимир Путін 18 листопада взяв участь у відкритті пам'ятника російському царю Олександру III на території Малого Лівадійського палацу в Ялті.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ