Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Поліція в понеділок перекриє Хрещатик через масові акції

Правоохоронці 21 листопада перекриють вулицю Хрещатик у Києві у зв'язку з проведенням масових акцій. Про це повідомляється на сайті мерії Києва.

З 6 ранку до закінчення масових акцій рух автотранспорту буде перекрито на вул. Хрещатик на відрізку від вул. Хмельницького до будинку №3 біля Європейської площі, вул. Михайлівській (на відрізку від вул. Хрещатик до перетину з вул. Костьольною), вул. Архітектора Городецького, вул. Ольгинській та вул. Інститутській (на відрізку від алеї Небесної сотні до будинку №13/14 на вул. Інститутській).

Крім того, з 6 ранку до закінчення масових акцій буде здійснено тимчасове обмеження або заборону руху транспортних засобів на вул. Лаврській, Цитадельній, пров. Лаврському, вул. Банковій, вул. Круглоуніверситетській, вул. Лютеранській, вул. Заньковецької.

Також буде закритий верхній вихід з метро "Хрещатик" на Інститутську вулицю.

Нагадаємо, що 21 листопада відзначається День Гідності та Свободи. Свято встановлено на честь подій на Майдані в 2004 і 2013 роках, коли громадяни України виступили на захист свого європейського майбутнього і демократії. Ця дата була закріплена указом президента України від 13 листопада 2014 року.

Лівий берег

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ