Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Троє підлітків у Львові намагались вкрасти пластини для даху музею Пінзеля

Вночі проти 15 лютого троє підлітків намагалися вчинити крадіжку. Про це повідомила Патрульна поліція Львова на Фейсбук.

Близько першої ночі на планшет екіпажу патрульної поліції прийшов виклик про те, що невідомі особи крадуть майно з церкви на площі Митній. За вказаною адресою патрульних зустрів охоронець одного з розважальних закладів поблизу. Він розповів про невідомих, які проникли на територію коледжу, що суміжна із територією храму.

Патрульні поліцейські викликали підмогу та перелізли через огородження. В одному з приміщень були відчинені  двері.  Зайшовши туди, екіпаж поліції побачив невідомих осіб, які заховалися у вбиральні. Хлопців вивели з території технікуму. В цей час інший екіпаж патрульної поліції затримав ще одного співучасника. Як з‘ясувалось, він стояв неподалік від технікуму, аби попередити своїх поплічників в разі небезпеки. Справу передали слідчим Личаківського відділу поліції.

Юнаки за попередньою інформацією здійснювали крадіжку мідних пластин, якими мали накрити музей Пінзеля. Один з них поранив руку. Справу передали слідчим Личаківського відділу поліції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ