Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Генконсульстві Польщі нова система реєстрації візових анкет

3 квітня почала діяти нова система реєстрації до пунктів прийому візових анкет (ППВА) у Львові, Івано-Франківську, Ужгороді, Вінниці, Хмельницькому, Житомирі та Чернівцях. Нові правила оприлюднило 9 березня Генеральне консульство Польщі у Львові.

Зокрема, у повідомленні сказано: "Для того, щоб зареєструватись до ППВА потрібно оплатити сервісний збір на підставі оригіналу Вашого закордонного паспорту, попередньо зібравши всі необхідні документи.

Оплату можна здійснити у будь-якому відділенні «Кредо Банку» чи «Ідея Банку». Якщо оплати здійснюють  за члена подружжя / неповнолітніх дітей, тоді потрібно надати оригінали документів, що підтверджують родинні зв’язки та їхні закордонні паспорти.

Після здійснення оплати Ви отримаєте унікальний код PTN для реєстрації, який наступного робочого дня буде активований через спеціальну систему.

Автоматична система реєстрації призначить Вам дату й часу подачі документів, в залежності від наявності вільних місць, але не раніше ніж за 7 днів від дати оплати.  У Генконсульстві Польщі наголошують, що оператори колл-центру не впливають на призначені системою дату і час, і не можуть їх коригувати чи змінювати.

Якщо запропонована дата Вас не влаштує, то оператор відхилить запропоновану реєстрацію.

Наступна дата і час подачі документів будуть автоматично вибрані системою не раніше ніж за 7 днів від першої запропонованої дати і буде залежати від наявності вільних місць. Очікуйте наступний дзвінок від оператора колл-центру з інформацією про другу запропоновану системою дату.

Звертаємо Вашу увагу, що випадку Вашої повторної відмови від запропонованої дати і часу подачі документів відповідний код буде деактивовано, а Вам необхідно буде звернутися до ППВА для повернення коштів". 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ