Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Війна з Росією

У Львові на допомогу учасникам АТО у цьому році передбачено 146 млн грн

У 2016 році у бюджеті Львова було передбачено близько 65,5 млн грн на виконання програм соціального захисту бійців АТО та членів їх сімей, а також відшкодування пільг. У 2017 році на ці ж цілі виділено близько 146 млн грн. Про це сьогодні, 5 травня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради розповіла начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Наталія Демкович.

Вона наголосила, станом на травень 2017 року у Львові на обліку перебуває 4 662 учасника АТО, з них 133 інваліди війни, 36 – бійців добровольців та 154 членів сімей, де є загиблий.

Усього від початку війни на Донбасі загинуло 54 львів’яни.

Наталія Демкович зазначила, що у 2016 році з міського бюджету на надання допомог, а також на відшкодування пільг учасникам АТО та членам їх сімей, на забезпечення військових частин матеріально технічним-обладнанням було виділено 31,5 млн грн.

За словами Наталії Демкович, з державного бюджету сума розрахунково становить 51 млн грн.

Вона повідомила, що 100 учасників АТО отримали матеріальну допомогу на вирішення соціально-побутових питань у розмірі по 100 тис. грн. Нагадаємо, що цю виплату проводять у випадку, коли АТОвець відмовляється від земельної ділянки та квартири у Львові.

Наталія Демкович зазначила, у цьому році допомога передбачена для 1 000 учасників АТО.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ