Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

У 1-й міській поліклініці Львова вже більше як 5 років немає головного лікаря

У Комунальній першій міській поліклініці Львова (вул. Руська, 20) вже більше п’яти років немає головного лікаря. Зараз на посаді в.о головного лікаря працює Бачун Наталія. В коментарі Гал-інфо начальник управління охорони здоров'я, заступник директора департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Володимир Зуб розповів, що у Львові є серйозна проблема із кадрами.

«Наталія Бачун не погоджується на повноцінне призначення головним лікарем першої поліклініки, а тим, кому іще я пропонував, усі відмовились. Ініціативне звернення когось із спеціалістів, мовляв, призначте мене на цю посаду, за п’ять років я не отримував», - сказав Володимир Зуб.

Водночас він зазначив, що на сьогодні у Львові взагалі існує кадровий дефіцит керівного складу.

«Раніше за посаду керівника боролися. Бувало таке, що на посаду претендувало до 20 осіб, а тепер жодного ініціативного звернення. Хоч я п’ятьом фахівцям пропонував, але ніхто не погодився», - зазначив Володимир Зуб.

Він додав, що причиною такого дефіциту керівних кадрів може бути посилена увага громадськості, високий рівень відповідальності керівників за виконувану роботу.

«Усі сьогодні щось вимагають. Це дуже важко, коли ти ще нічого не зробив, а вже поганий. До того ж з боку управління охорони здоров’я дуже жорсткий контроль, звітність. Все контролюється», - сказав Володимир Зуб.

Коментар від Гал-інфо. Перша міська комунальна поліклініка розташована у гарній будівлі у самому центрі Львова. Тому, сподіваємось, що у Львівській міській раді інтенсифікують пошуки кандидатури на посаду головного лікаря, бо місто вже поповзли чутки, що на цю будівлю вже накинули оком.     

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ