Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Львові відкрили унікальний Дитячий центр здоров’я

Сьогодні, 17 листопада, у Львові на вул. Дністерській, 27, урочисто відкрили перший в Україні сучасний Дитячий центр здоров’я Анни Мазуренко. Цей Центр сфокусує свою діяльність, насамперед, на психічному здоров’ї дітей та впроваджуватиме сучасні європейські науково обґрунтовані підходи до надання психічної допомоги, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Участь у відкритті взяли голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, заступник голови Львівської обласної ради Парасковія Дворянин, Посол Канади в Україні Роман Ващук, представники духовенства, представники партнерських інституцій, що мають наміри співпрацювати з новоствореним Центром та громадськість.

"Дитячий центр здоров’я – це інноваційний заклад, що поєднує профілактику консультування дітей, і навчальний заклад для батьків та фахівців з підтримки здорового розвитку дітей. Це чітка орієнтація на сучасні європейські стандарти якості послуг у даній сфері. Родини, які побувають тут, знайдуть не лише прихисток і розраду, а й отримають кваліфіковану професійну допомогу. Щиро дякую усім, хто долучився до створення цього закладу. Дуже приємно, що завдяки такій співпраці далека Канада щоразу стає ближчою до України, і ті люди, які в силу різних обставин сьогодні живуть за океаном, своїми добрими справами повертаються на батьківщину", - зазначив голова ОДА Олег Синютка.

За словами організаторів, у новому центрі пацієнтів зможуть фахово проконсультувати, вчасно діагностувати, та ефективно надати допомогу сім’ям з дітьми та підлітками із порушеннями розвитку та психологічними проблемами.

Центр здатний надавати допомогу для мешканців регіону із розрахунку у 30 тис візитів на рік. Очікується, що тут створять близько 40 нових робочих місць.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ