Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Личаківському районі Львова воду підвозять водовозками

Як повідомили в департаменті житлово-комунального господарства Львівської міської ради, аварійно-ремонтні роботи на магістральному водогоні «Плугів - Винники» ще тривають. Протягом дня для мешканців Личаківського району працюватимуть водовозки з питною та технічною водою. Також місто працює з приватними підприємцями для забезпечення довезення питної води до вулиць, де нема водопостачання. Графік роботи таких водовозок буде повідомлено згодом. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Аварійно-ремонтні роботи на магістральному водогоні ще тривають: у Личаківському районі протягом дня працюватимуть водовозки

«Працівники ЛМКП «Львівводоканал» ліквідовують масштабну аварію, яка трапилась на водогоні. Планується, що о 18.00 сьогодні розпочнеться подача води за обмеженим графіком.

Зараз тривають складні зварювальні роботи на об’єкті, де сталась аварія. Плануємо завтра з 06.00 год ранку відновити подачу води у звичному режимі. Комунальне підприємство має три водовозки, які протягом дня подаватимуть питну та технічну воду. Зараз ведемо перемовини з приватними компаніями, щоб залучити до роботи також їхні водовозки. Найперше воду буде подано в лікарні, які розташовані у Личаківському районі, пізніше водовозки працюватимуть за визначеними адресами. Адреси роботи приватних водовозок буде повідомлено додатково», - розповіла Ірина Маруняк, директор департаменту житлово-комунального господарства.  

Нагадаємо, трапилась аварія на магістральному водогоні «Плугів-Винники», через що частина вулиць у Личаківському районі без води. Витік стався на магістральному водогоні у селі Чижиків. Тому з 9 грудня припинено подачу води в Личаківський район до часу завершення ремонтних робіт.  

ЛМКП «Львівводоканал» просить мешканців вибачити за незручності, пов’язані з аварією.

1
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ