Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

У трьох населених пунктах Жидачівського та Городоцького районів немає світла

У трьох населених пунктах Жидачівського та Городоцького районів вчора, 24 травня, внаслідок пробою ізоляції було припинено електропостачання. Станом на сьогодні, 25 травня, аварійними бригадами будуть продовжені роботи з ліквідації аварії та відновлення електропостачання. Про це повідомляє прес-служба Департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Жидачівський район 

- 24 травня о 22:10 год., внаслідок пробою ізоляції та спрацювання автоматики захисту в ТП 10/0,4 кВ., тимчасово було припинено електропостачання в  с. Вільхівці. З настанням світлого часу доби 25 травня аварійною бригадою Жидачівського РЕМ будуть продовжені роботи з ліквідації аварії та відновлення електропостачання.

Городоцький район

- 24 травня о 22:00 год. внаслідок спрацювання автоматики захисту, тимчасово було припинено електропостачання 2-х населених пунктів (повністю – Градівка та Дубаневичі. З настанням світлого часу доби 25 травня аварійною бригадою Городоцького РЕМ продовжені роботи з ліквідації аварії та відновлення електропостачання населених пунктів.

Додамо, ще близько 20 населених пунктів вчора не отримували електропостачання, однак станом на ранок 25 травня електропостачання відновлено в повному обсязі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ