Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Українцям стане легше отримати канадську візу

Із цього місяця українцям знадобиться менше документів, аби отримати довгострокову візу до Канади. Спрощення стосується вимог до підтвердження фінансового стану заявника, повідомляє "Укрінформ".

Так, при поданні заяви на отримання канадської візи, заявникам-українцям, які були у Канаді протягом останніх десяти років або наразі мають чинну візу США та можуть довести це (продемонструвати печатки про перетин кордону або саму візу), тепер не потрібно доводити свій задовільний фінансовий стан.

Це стало можливим завдяки долученню України до глобальної програми CAN+, учасниками якої є і низка інших держав, серед яких Мексика, Індія та Китай.

Нові зміни набули чинності з 1 листопада та стосуються всіх заявників-українців, які подаються у візових центрах в Україні або онлайн. Однак, їх дія не поширюється на робочі та студентські візи. Зміни також не призведуть до змін у ціні подачі заявки на отримання візи до Канади.

Ще торік Канада почала видавати громадянам України багаторазові візи терміном на 10 років і поступово збільшувати пропорцію заявників, які отримують такі довготермінові дозволи на в’їзд. 

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ