Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Відкритий Кубок Львівщини»: «Фуджікура» - перший півфіналіст турніру

«Фуджікура» стала першим півфіналістом «Відкритого Кубка Львівщини», у чвертьфіналі впевнено обігравши «Здвиг». Після першого тайму «Фуджікура» поступалася у рахунку 0:1, однак після перерви гравці команди зуміли переламати хід поєдинку і в підсумку покласти суперника на лопатки – 8:1.

Волею календаря матч «Здвига» та «Фуджікури» був першим чвертьфінальним саме у «Відкритому Кубку Львівщини». У цій парі боротьбу за головний трофей турніру повинен був продовжити лише один, команда, що програвала, автоматично завершувала боротьбу за медалі.

Перший тайм цього матчу став справжньою окрасою чвертьфінальних матчів, а от те, що сталося у другій половині гри, гравці «Здвигу» пояснити, мабуть, не зможуть. У першій двадцятихвилинці «Здвиг» не те, що на рівних грав з «Фуджікурою», а у деяких моментах взагалі перегравав суперника. Рахунок 1:0 на користь «Здвига» після першого тайму аж ніяк не виглядав випадковим. На гол від Назара Сенишина у першому таймі команда явно награла.

Якщо перший тайм матчу був більш-менш рівним з мінімальною перевагою «Здвига», то все з ніг на голову у цьому матчі перевернула друга половина зустрічі. Уявіть собі, другий тайм матчу завершився з рахунком 8:0 (!) на користь «Фуджікури». Команда Андрія Задорожного прекрасно зіграла на контратаках, при цьому демонструючи ледь не зразкову реалізацію гольових моментів. Блискуче зіграли гравці «Фуджікури» і в той момент, коли «Здвиг» грав з п’ятим польовим гравцем. «Фуджікура» неодноразово забивала у порожні ворота і ще на крок наближалася до виходу у наступний раунд турніру.

 «Здвиг», проваливши другий тайм, сконцентрується на здобутті срібних медалей у чемпіонаті Львівщини, а «Фуджікура» у півфіналі зіграє з переможцем пари «ЛЮ-Верест» - «Медик».  

Відкритий Кубок Львівщини. Чвертьфінал

«Фуджікура» - «Здвиг» - 8:1 (0:1)

«Фуджікура»: Гондецький, Задорожний, Когут, Цюпка, Саприка, Васенюк, Буцик

«Здвиг»: Янч, Ледневський, Кухар, Плетеницький, Сенишин, Бучак, Чунис, Іванишин, Гірний, Ващишин

Голи: Цюпка, 23, 33, 33, Саприка, 28, 37, Буцик, 25, Васенюк, 30, Плетеницький, (аг, 39), - Сенишин, 9

Попередження: Задорожний, 29, Буцик, 24 – Бучак, 7

Арбітри: А. Лютий, Р. Бей (обидва Львів)

Спостерігач арбітражу: Ю. Щепанський (Львів)

Прес-служба АФЛ 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ