Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Янукович порадив зачекати зі святкуванням ювілейної дати Майдану – до президентських виборів

Виступаючи в прямому ефірі регіонального телеканалу в Коростені, голова Партії регіонів Віктор Янукович заявив, що вважає за неправильне проведення заходів, присвячених п'ятій річниці «помаранчевої революції». Про це повідомила прес-служба ПР.

«Я б на їхньому місці не влаштовував цього «ювілейного» свята. Тому що так звана помаранчева революція призвела до значного погіршення економічного стану нашої країни, погіршення життя людей і всього того безладу, який ми в результаті маємо, і який ми отримали як наслідок перебування біля керма держави цієї влади», - підкреслив він.

Лідер опозиції зазначив, що у випадку, якщо влада ухвалить рішення про проведення цих заходів, то вони будуть проходити в умовах оголошеного владою у зв'язку з епідемією грипу карантину.

«Я вважаю подібні підходи цинічними і неправильними. А відповідь на те, як люди ставляться до всього, що відбувається, в тому числі - і до цього "святкування", вони отримають вже скоро, на президентських виборах», - заявив Віктор Янукович.

При цьому, за словами кандидата на пост Президента України, результати виборів не стануть несподіванкою для нинішньої влади, оскільки це буде усвідомлене рішення людей, «тому що рівень недовіри до цієї влади сьогодні становить близько 80%», підкреслив Віктор Янукович.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ