Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Повний комплекс послуг екологічного аутсорсингу від Компанії «Центр ЛТД»

Щодня компанії зіштовхуються з питаннями охорони довкілля, природокористування та дозвільної діяльності у сфері екології.

На сьогоднішній день важливо мати в команді професійних, спеціалізованих за напрямком працівників, що люблять свою роботу і фахово виконують свої обов’язки, для того щоб Ви займалися тільки улюбленою справою.

Екологічний аутсорсинг – це професійний супровід експлуатаційної діяльності підприємства у сфері природоохоронного, санітарного, екологічного законодавства із залученням зовнішнього кваліфікованого спеціаліста еколога.

Екологічний аутсорсинг дозволяє компанії зосередитися на тому, що вона вміє найкраще – на виробництві, управлінні операціями, які є життєво важливими для її успіху та отриманні прибутку.

Екологічне консультування може бути найкращим варіантом для Вашої компанії, щоб заощадити час і гроші, адже постійно мінливі державні екологічні норми дедалі більше навантажують працівників, перевантажуючи внутрішні ресурси підприємства.

Для підсилення, або заміни персоналу підприємства Вами може найматися зовнішній експерт-еколог, що дозволяє отримати високий рівень професійності за помірну плату, вчасно оцінити екологічні невідповідності при здійсненні діяльності, уникнути штрафів та репутаційних ризиків для бізнесу. «Ваш еколог» проведе професійний екологічний аудит, що передбачає ретельний аналіз операцій і виробничих процесів на підприємстві та оцінку його відповідності чинним законам і нормам щодо навколишнього середовища, а також умовам і положенням дозволів, розробить систему дій для найбільш ефективного та швидкого досягнення нормативних цілей, необхідних для екологічного розвитку Вашої компанії.

Які переваги екологічного аутсорсингу для компанії-замовника:

  • професійність еколога та наявність в нього актуальних знань природоохоронного, санітарного, будівельного законодавства;
  • досвід роботи в інспекційних органах, сфері екології більше 5-ти років;
  • постійне підвищення рівня кваліфікації еколога за рахунок нашої компанії;
  • первинний екологічний аудит компанії та виявлення порушень до візиту контролюючих органів без нарахування штрафних санкцій;
  • супровід проходження перевірки інспекційних органів, сертифікаційних аудитів по системах менеджменту, «environmental due diligence» компаній партнерів та ін.
  • професійна розробка та реєстрація статистичних відомостей та звітів компанії (звітів:
  • 2-ТП повітря, 2ТП-водгосп, про відповідність вимогам дозволів на викиди забруднюючих речовин; визначення показника загального утворення відходів, реєстрація декларацій про відходи, контроль за викидами забруднюючих речовин, якості питної та стічної води, санітарно-гігієнічний контроль, отримання умов скиду);
  • постійний юридично-екологічний супровід експлуатаційної діяльності підприємства;
  • забезпечення конфіденційності отриманих даних та інформації;
  • вчасна та фахова оцінка ризиків щодо впливу на довкілля (в.т.ч лабораторні дослідження).
  • покращення іміджу компанії.

Наділенням повноважень щодо охорони навколишнього середовища, екологічної перевірки та дотримання екологічних вимог сертифікованих екологів ТзОВ «Компанії «Центр ЛТД» дозволяє підприємству займатися виключно власними компетенціями, одночасно ефективно досягаючи бізнесових цілей та екологічної відповідності нормам чинного законодавства.

Компанія «Центр ЛТД» працює, щоб підтримати вас у цей нелегкий час і разом наблизити нашу Перемогу. Така співпраця дозволить компанії-замовнику сконцентруватися на основній діяльності, оптимізувати фінансові та стратегічні ресурси Вашого бізнесу завдяки послузі екологічного аутсорсингу.

Більше про послугу за посиланням: center-ltd.com.ua або за номерами телефонів: +380 32 295 02 23 +380 96 781 05 37.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ