Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

​Житловий комплекс бізнес-класу «Щасливий» PLATINUM – найкраще рішення для життя й інвестицій

Нашу цивілізацію рухає прогрес. Людство ніколи не стоїть на місці, адже поступальний рух уперед – це запорука успіху. Кожна нова вершина – це виклик для подолання нового, ще вищого піку.

ЖК «Щасливий» PLATINUM

Ми звикли досягати поставлених цілей, звикли не задовольнятися малим, звикли вимагати найкращого. Лише таким чином можна гарантувати собі гідне майбутнє, погоджуючись на найкраще та уникаючи будь-яких компромісів.

Обираючи власне житло, слід керуватися саме цим правилом. Адже в цивілізованому світі під поняттям «житло» розуміють не просто бетонну коробку, куди ви приходите переночувати після роботи. Власне житло – це маркер, який показує статусність його господаря, це відображення його особистості й індивідуальних смаків. А ще дуже важливо, що власне помешкання – це не лише місце, куди хочеться повертатися, але й реальні гроші. Адже інвестиції в нерухомість давно стали важливим джерелом прибутку загалом у світі й зокрема в Україні.

Утіленням цього симбіозу преміум-якості й комфорту, унікальності й актуальності, стилю й інвестиційної привабливості є житловий комплекс бізнес-класу «Щасливий» PLATINUM, розташований у Шевченківському районі Львова на межі історичного серця й ділового центру столиці Галичини. Цей комплекс покликаний задовольнити естетичні смаки поціновувачів прекрасного й принести прибуток тим, хто шукає вигідні проєкти для вкладення грошей.

ЖК «Щасливий» PLATINUM

ЖК «Щасливий» PLATINUM – це поєднання вишуканості, сучасної архітектурної естетики та практичності; його головне призначення – у задоволенні всіх потреб мешканців ЖК. Модерний екстер’єр будівлі, розроблений спільно з головним архітектором Львова, має вражаючий вигляд як удень, так і вночі. Адже завдяки функціональним вікнам із віддзеркаленням комплекс виглядає ніби гігантське люстерко, у якому відображається небо. А вночі його унікальність підкреслює фантастична підсвітка. ЖК «Щасливий» PLATINUM – це також неймовірні краєвиди з вікон і терас VIP-апартаментів на туристичні принади Львова: центр старого міста, Замкову гору, Ратушу. А зручність і комфорт мешканців гарантують чудові переваги ЖК: закрита територія з охороною та цілодобовим відеонаглядом, консьєрж-сервіс у холі будинку, сучасні продумані планування, підземний паркінг, дитячий майданчик, розвинена інфраструктура (зокрема супермаркет «Сільпо» на території комплексу). Ці й інші «плюси» є прекрасними ілюстраціями того, чому житло в цьому ЖК користується величезною популярністю.

ЖК «Щасливий» PLATINUM

Додатковим фактором, що робить ЖК «Щасливий» PLATINUM привабливим для інвестицій, є надійність як самого проєкту, так і забудовника. Компанія «НоваБудова» уже понад 15 років займається зведенням житлових комплексів у Києві та Львові. Головна мета девелопера – створення житла за європейськими стандартами з дотриманням законності будівництва й усіх узятих на себе зобов’язань. ЖК «Щасливий» PLATINUM – яскравий приклад цього кредо. Комплекс має всі необхідні дозвільні документи, які підтверджують законність будівництва. А надійність самої споруди досягається за рахунок використання лише найсучасніших технологій зведення та найякісніших будівельних матеріалів від перевірених постачальників.

Інвестиційна привабливість комплексу прямо пропорційна його надійності. Зокрема на початку будівництва вартість житла в ЖК «Щасливий» PLATINUM становила 18 000 грн/м2. На сьогодні ціна квадратного метра дорівнює 32 000 грн/м2. Проте за підрахунками спеціалістів, на етапі здачі будівлі в експлуатацію ці цифри будуть на рівні мінімум 40 000 грн/м2. Шляхом нескладних математичних підрахунків з’ясовуємо: якщо інвестувати в житло від «НоваБудова» зараз, можна розраховувати на прибуток у розмірі не менше, ніж 25%. Не дивно, що це джерело пасивного прибутку користується шаленою популярністю серед інвесторів. Проте звертаємо вашу увагу на те, що з 15 червня 2020 року відбудеться планове підвищення вартості квадратного метра в житловому комплексі. Цей факт має стати каталізатором для тих, хто досі перебуває в роздумах з приводу інвестування в одну з найвищих житлових будівель Львова.

ЖК «Щасливий» PLATINUM

Тож бути на висоті – це жити у VIP-апартаментах ЖК «Щасливий» PLATINUM. Відчуйте себе в центрі життя Львова, у центрі найяскравіших подій, у центрі успіху. Проєкт від «НоваБудова» – це ваша перепустка у світ комфорту, стилю й надійності. Це ваш стиль життя. Це ваша найкраща інвестиція у власне майбутнє!

Щоб обрати своє затишне житло, зверніться за консультацією до наших менеджерів відділу продажу: (067) 664 05 46.

Адреси відділів продажу ЖК «Щасливий» PLATINUM: просп. В. Чорновола, 67; вул. Чайковського, 26.

platinum.lviv.ua

ЖК «Щасливий» PLATINUM

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ