Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Неприхований лобізм та намір угодити олігархам тепер отримали новий вигляд

Неприхований лобізм та намір угодити олігархам тепер отримали новий вигляд.

Чиновники знайшли новий спосіб викинути громадський проект, який ми з Вами, шановні мешканці Львова, відстоювали. Сьогодні він ховається за бюрократією та чиновницьким шахрайством. Лицемірству просто немає меж! Тепер вони заднім числом вигадали собі, що виявляється наш проект - розміщений не на тій ділянці!

Мабуть чиновники міськради якось випадково забули, що перед тим як проект подавався на голосування, він проходив спільну комісію депутатів та  представників департаменту архітектури, на якій було погоджено дане місце і відповідно, проект був допущений до конкурсу!  

Ще одна маніпуляція- вони намагаються переконати (і це видно по цьому тексті), що це виявляється, я, Ігор Мартинюк, маю якісь забаганки щодо будівництва громадського простору. Але я хочу нагадати, що громадський простір в сквері на розі Кульпарківської та Героїв УПА - це не чиясь приватна забаганка. Це результат боротьби сотень людей - мешканців прилеглих територій проти намагання влади міста злити чергову земельну ділянку черговому олігарху. Це єдиний вихід протистояти перетворенню нашого міста в дику суміш кнайп, новобудов та заправок. 

І тому ми не відступимо від своїх прав!

Ігор Мартинюк

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ