Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

УКРАЇНІ ПОТРІБНА - "БУРЯ В ПУСТЕЛІ"!!!

Україна в вогні! Окуповано та анексовано Крим. Ворог із застосуванням важкої зброї, бронетехніки, артилерії та авіації знищує українських солдатів, намагаючись окупувати схід України!

Почалася справжня війна, а Захід усе не може (читай не хоче) цього зрозуміти!


Робить вигляд, що все це локальні розборки! Наївно надіється, що Путін таки вгамує свої апетити за рахунок України й далі спокійно качатиме газ до "обуреної" Європи. 

Прийняті санкції його не лякають. Вони сміхотворні. Нерішучість зі сторони Заходу лише розпалює апетити агресора.

Деякі західні політики (а за ними й частина українського істеблішменту)
твердять, що не можна заганяти пораненого звіра у безвихідь - він тоді стає встократ небезпечним.

Маю інший приклад - напад іракського диктатора Хусейна на Кувейт. Ситуація аналогічна українській - однак тоді США, виконуючи свої союзницькі зобов'язання перед Кувейтом розпочали військову операцію під назвою "Буря в пустелі", яка закінчилася вигнанням агресорів і зрештою падінням диктатора.

Якщо США (як гарант безпеки й цілісності України) справді не на словах а на ділі зацікавлений в Україні - він повинен прийняти аналогічне рішення щодо російської агресії!

Усі інші форми підтримки - недієві й є лише окозамилюванням!
Розраховувати на корумповану російськими енергоносіями Європу, на жаль, не доводиться. Чекати до зміни влади в Білому домі - надто довго!

Єдина надія на себе й на США!!!

Саме на це й повинні бути спрямовані акценти української зовнішньої політики. Перемовини у Білорусі - марна трата часу та зусиль!!!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ