Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Віра. Надія. Україна.

Ми живемо в час геополітичних потрясінь та змін, які надовго залишаться на сторінках історії. Велике бачиться здалеку – говорили прадавні філософи. І лише історикам майбутнього буде до снаги оцінити героїзм народу, який, перебуваючи в несприятливих обставинах, кинутий та зраджений власним президентом, борючись проти зовнішнього агресора та внутрішнього ворога, зміг відстояти свою державу.

Але сьогодні в нас свято. Сьогодні в нашої молодої держави День Народження. І хоча ворог хоче вкрасти в нас нашу історію, хоче знищити історичну та духовну спадщину українців - ми боремося і перемагаємо.

Не говоримо в цей день про наші недоліки чи негаразди. Настане час, і вони самі за себе скажуть. Нам є чим пишатися, ми на правильному шляху. Ми прямуємо до європейської сім'ї народів.

Згадаймо, що ще два роки тому у нас не було армії, а у Заходу були ще ілюзії, що наш ворог одумається та зупиниться. Сьогодні у нас є і армія,  і батальйони добровольців та волонтерів.

У нас є  тисячі бойових офіцерів, які прийдуть на зміну генералам-зрадникам.

У нас відкрите та патріотичне суспільство, свобода слова, яка не дозволяє владі та знахабнілим олігархам спокійно жити за своїми схемами.

А все, що недопрацьовує наша влада, – «допомагає» їй доробити  наш ворог. Агресор не покладаючи рук працює,  щоб усі речі називати своїми іменами, щоб остаточно поховати ілюзії щодо дипломатії та переговорів, щодо вирішальної підтримки союзників та щасливої випадковості.

Тільки ми самі маємо побороти агресора і повернути всі наші землі. Така наша відповідальність перед Богом та історією. Разом ми сила. І нам це до снаги.

Сьогодні 25-річна красуня Україна на зло ворогам святкує своє чергове день народження у новому тілі, після кількох вдалих реінкарнацій української держави.

В юності ми всі вийшли із радянського комунального гуртожитку, щоб жити незалежно і окремо. Через молодість наша держава довірлива та емоційна. Почасти по-дівочому наївна вона – Україна вірила засланим  брехунам, що обіцяли її краще життя у шлюбі  із немилим. Обман та тяжка праця у своїх та чужих  панів-олігархів зробила її витривалою та сильною. Вона довго терпіла, допоки почала діяти.

Подорослішала і почала розуміти свої інтереси, відрізняти друзів від ворогів, планувати своє життя самостійно, без «братнього» тиску та впливу. Ідеали свободи та демократичні цінності  покликали  її на Майдан відстоювати  правду та свій вибір.

Зневірена у політиках, долаючи відкритий опір та прихований саботаж, вона ще  надіється увійти у західний цивілізований світ, мріє про щасливе майбутнє для своїх дітей та внуків.          

З Днем народження, Україно!    

      

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ