Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

10 000$ та подорож до Кремнієвої долині для стартапів

Startup Competition на IT Arena – міжнародний конкурс стартапів, можливість для молодих компаній валідувати свою ідею, бізнес-модель та отримати додаткове фінансування проекту.

Призовий фонд цього року вражає:  $10 000 і $5000, а також двотижнева поїздка в Кремнієву Долину від Startup Embassy та менторство від Techstars. 

Львів в очікуванні найбільшої IT-події Східної Європи

Окрім головних призів учасників позмагаються за участь в акселераційний програмі від Sector X, менторство від 1991 Open Data Incubator, навчання на програмі Executive Development Program від KMBS. З кількох сотень поданих заявок, відібрано 50 до участі у конкурсі,  куди потрапили найкращі стартапи з фокусом на такі сфери, як робототехніка, 3D-друк, дрони, доповнена та віртуальна реальність, смарт-технології для дому.

Всі учасники пітчитимуть перед журі англійською, демонструючи свою ідею та доводитимуть життєздатність своєї бізнес-моделі. До складу журі входять CEO Ad Ventures Greg Banas, СЕО в N-iX, Андрій Павлів, серійний підприємець з KMBS, Сергій Ноздрачов, ментор нью-йоркського Starta Accelerator, Evan Madden-Peister та інші не менш відомі спеціалісти тех галузі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ