Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

10 новин Гал-інфо, які найбільше зацікавили читачів у 2018 році

Редакція Гал-інфо зібрала ТОП-10 публікацій за 2018 рік, які викликали найбільше зацікавлення наших читачів.

Закону «Про вищу освіту» вже 3 роки, а люди досі не знають, що бакалаврат офіційно визнано вищою освітою. Українське суспільство ще мислить радянськими стереотипами.

Актор театру ім.Марії Заньковецької Олесь Федорченко потрапив у ДТП, 15 липня 2018, на трасі Львів-Мукачево, поблизу села Тухолька.

21 жовтня 1947 року на Західній Україні вночі розпочалась масова депортація населення до Сибіру, де їх використовували на каторжних роботах у копальнях та колгоспах. Сотні дітей та немічних померли під час транспортування. В ході операції «Запад» протягом декількох днів насильно вивезено 150 тис. людей (за даними українського підпілля).

Закуплені в Берліні користовані трамваї Tatra KT4 мають одну конструктивну особливість, в них двері відкриваються назовні

Ще 7 травня відео з львівською активісткою Інною Іваночко показували у черговому випуску новин на сепаратистську телеканалі «Юніон». А вже сьогодні, 9 травня, вона роздавала коментарі для львівських ЗМІ. Таке спостереження зробили журналісти АІА «Гал-інфо» під час чергового моніторингу російських та сепаратистських інформаційних ресурсів.

У провідних вищих навчальних закладах України оприлюднили правила вступу на 2018 рік. В основних ВНЗ Львова середній бал шкільного атестату прирівняли до нуля.

26 червня 1941 року у м. Дрогобичі арештували ієромонахів Якима Сеньківського та Северина Бараника. Обидва ревно несли свою душпастирську місію та були щирими патріотами своєї держави.

2 лютого 1589 року у Московії було проголошено Московську патріархію. Першим патріархом було призначено митрополита Іова. У 1448 році московська церква самовільно відокремилась від Київської Митрополії, а відтак не визнавалася Константинопольським Патріархатом і 141 рік перебувала в схизмі.

24 листопада опубліковано тексти Законів, що змінюють норми ввезення транспортних засобів на іноземній реєстрації. Вони набувають чинності з 00.00 годин 25.11.2018 р. Роз'яснення ДФС.

В Львівській міській раді пройшли громадські слухання за ініціативи депутата Ігоря Зінкевича щодо недопущення підняття ціни на проїзд у громадському транспорті м. Львова без суттєвого покращення якості обслуговування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ