Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

"Свободівка" Василишин не пройшла конкурс на посаду керівника освіти Львова

17 жовтня, в середу, відбувся конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління освіти департаменту гуманітарної політики ЛМР. Як повідомили у конкурсній комісії, на конкурс подався тільки один кандидат – Лариса Василишин. Відтак, конкурсна комісія вирішила не рекомендувати міському голові призначати на вакантну посаду учасника конкурсу, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Після двох етапів конкурсу – іспиту та співбесіди, конкурсна комісія голосуванням вирішила не рекомендувати міському голові призначати на вакантну посаду начальника управління освіти учасника конкурсу Ларису Василишин. 

Нагадаємо, останній раз конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління освіти міста оголошувався 12 жовтня 2011 року. На участь у конкурсі подалось два претенденти. Тоді конкурсна комісія також не рекомендувала жодного з учасників для призначення на посаду.

«З кожним конкурсом кількість осіб, які мають бажання взяти участь у конкурсі на заміщення вакантної посади начальника управління освіти, зменшується. Минулого року подалось 2 людини, цього року – тільки одна», - зазначила Оксана Блавацька, заступник начальника відділу кадрів, секретар конкурсної комісії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ