Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

11 з 14 кандидатів у Президенти пропустили 80% голосувань Ради у вересні

Народні депутати, які є потенційними кандидатами в Президенти ігнорують голосування у Верховній Раді. Так, 11 із 14 політиків пропустили 80% голосувань Ради у вересні. Про це повідомили в Комітеті Виборців України.

Є. Мураєв не проголосував жодного разу за місяць, В. Рабінович взяв участь в 0,39% голосувань, Ю. Бойко – 8%, Ю. Тимошенко – 9%, В. Новинський – 11%, О. Вілкул – 13%, В. Купрій – 13%, С. Тарута – 15%, М. Добкін – 17%, А. Білецький – 17%, О. Шевченко – 19%, В. Чумак – 22%. Дещо вищі показники голосувань в О. Ляшка – 55% та С. Капліна – 70%.

Політики часто не голосували, хоч і були зареєтровані на пленарних засіданнях Ради. М. Добкін та В. Рабінович були зареєстровані на 17% засідань, О. Вілкул та О. Шевченко – на 50%, А. Білецький – 58%, О. Ляшко та В. Чумак – 75%, В. Купрій та С. Тарута – 83%, Ю. Тимошенко, Ю. Бойко, В. Новинський, С. Каплін – 100%. Є. Мураєв не був зареєстрований на жодному засіданні. Дані письмової реєстрації.

Всього у вересні було проведено дванадцять пленарних засідань, на яких відбулося 255 голосувань. Зокрема, щодо звільнення та призначення нових членів ЦВК.

Показово, що жоден із вказаних політиків не брав участі в голосуванні (не натискали «за», «проти», «утримався») за Постанову «Про звільнення з посади членів Центральної виборчої комісії». Крім того під час безпосереднього голосування за призначення 14-ти нових членів ЦВК голосували лише О. Шевченко, О. Ляшко, В. Чумак та С. Каплін. У той же час майже всі кандидати публічно закликали оновити склад ЦВК.

Інформація в рамках проекту «Дослівно». КВУ оприлюднює дані щодо роботи потенційних кандидатів у Президенти України щомісячно.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ