Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

52 іноземці мають примусово залишити Львівщину

На Львівщині завершилась спільна операція із виявлення нелегальних мігрантів «Кордон-2015». Операція проводилась за участю регіональних підрозділів Державної прикордонної служби, СБУ, Головного Управління Міністерства внутрішніх справ, оперативного управління Державної фіскальної служби, Львівської залізниці та Головного управління державної міграційної служби у Львівській області. Про це повідомили у прес-службі Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області.

Від  17 червня  2015 року склали 93 адміністративних протоколи на іноземних громадян – порушників українського законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства.

У ході операції перевірялись ринки «Шувар», «Привокзальний», «Санта-Барбара», гуртожитки Львівського національного університету імені Івана Франка, Національного університету "Львівська політехніка", Львівского национального медичного университету ім. Данила Галицкого. Також перевіряли торгівельні та будівельні майданчики, вокзали і автостанції.

Із 93 складених адміністративних протоколів, 91 – за ознаками ч.1 ст.203 (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) і 2 адміністративні протоколи за ст.205  (невжиття заходів до забезпечення своєчасної реєстрації іноземців і осіб без громадянства) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Прийнято 52 рішення про примусове повернення іноземців, 9 з них – із забороною в’їзду на територію України терміном на три роки.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ