Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

7 листопада відбудеться колегія Львівської ОДА: деякі голови можуть втратити роботу?

7 листопада відбудеться колегія Львівської ОДА, на якій підіб'ють підсумки роботи за 9 місяців. Не виключено, що за її результатами деякі голови РДА позбудуться посад. Про це в коментарі Гал-інфо повідомив голова Львівської ОДА Віктор Шемчук. За його словами, ті голови РДА, до яких він мав зауваження, виправили ситуацію у своїх районах, а тому поки залишаються на своїх посадах.

«Ми завершили перевірку по Старосамбірській РДА і встановили, що  голова РДА протягом двох місяців підтягнув свої показники, а тому залишається працювати. Стосовно Перемишлянського району, то голова РДА теж засвідчив, що може виконувати ті функції, які на нього покладені», - сказав Віктор Шемчук.

За його словами, залишаються певні проблеми у Стрийському районі.

Нагадаємо, як раніше повідомляло Гал-інфо, 8 серпня, під час засідання колегії Львівської ОДА голова ОДА Віктор Шемчук, заслуховуючи звіти про підсумки роботи територіально-господарського комплексу області у першому півріччі 2013 року та хід виконання Програми соціально- економічного і культурного розвитку Львіської області на 2013 рік, мав певні зауваження до голів трьох РДА Львівщини.

Він попросив підвестися голів Перемишлянської, Сколівської та Стрийської РДА.

До голови Перемишлянської РДА Ореста Краєвського Віктор Шемчук мав зауваги з приводу зменшення виробництва продукції тваринництва, суттєвого скорочення поголів'я ВРХ, найбільшого в області падіння обсягів будівельних робіт, зниження рівня прямих іноземних інвестицій.

Також Віктор Шемчук попросив в. о. голови Сколівської РДА Юрія Допілка передати від нього вітання голові, якого на колегії не було. "Вітання" стосувалось низьких показників сільськогосподарського виробництва, критичного рівня доходів місцевого бюджету проти показників, затверджених районною радою.

До голови Стрийської РДА Володимира Бурія голова Віктор Шемчук мав зауваження щодо низького рівня індексів продукції рослинництва, низьких показників іноземних інвестицій, доходів місцевого бюджету, зростання боргів із зарплати.

"Маєте два місяці, потім доповісте мені щодо цих проблем. Не буде звіту - до побачення!", - сказав Віктор Шемчук.  

Фото - прес-служба Львівської облради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ