Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

Шемчук готує кадрові зміни у Львівській ОДА. Кандидатури заступників проходять погодження у Києві

Ми підготували низку документів щодо заступників голови Львівської ОДА і надіслали їх на погодження. Нині чекаємо результату. Про це сьогодні, 14 березня, під час брифінгу повідомив голова Львівської ОДА Віктор Шемчук.

«Озвучувати їх прізвища поки що не доречно, оскільки ми чекаємо поки Кабінет міністрів України і Адміністрація президента прийме відповідне рішення», - зазначив Віктор Шемчук.

Голова Львівської ОДА також додав, що планує проводити кадрові зміни надалі.

«Звичайно, кадрові зміни будуть проходити – це планові кадрові зміни, оскільки на сьогодні є багато вакансій у Львівській ОДА, в тому числі багато осіб виконують обов’язки, а не є призначеними – це спадщина, яку я отримав», - додав Шемчук.

Чит. також: «Шемчук вивчив «спадок» Костюка і поділився враженнями»

Він також додав, що сьогодні в адміністрації проводять ретельний та фаховий підбір кадрів. Ставку роблять на місцевих, тих, хто вже працює у  Львівській ОДА.

«На ряд посад ми запропонували тих людей, які вже сьогодні виконують обов’язки, на інші - оголосили конкурс, оскільки там є кілька претендентів. Потім разом із заступниками визначимося із тим, хто буде працювати на якому напрямку. Я ще раз повторюю, що це є абсолютно фаховий підхід, який не містить жодного політичного підтексту», - наголосив Віктор Шемчук.

Чит. також: «Шемчук обіцяє не влаштовувати кадрових революцій, але заступників планує поміняти»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ