Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Шемчука є питання до Садового, і про люки також

Голова Львівської ОДА Віктор Шемчук запевнив, що в разі появи громадського доручення він готовий зайнятись ситуацією у Львові. «Повноважень і політичної волі мені вистачить, щоб розібратися з наявними порушеннями, – наголосив він у прямому ефірі політичного спецпроекту «Люстрація». Сам ефір було присвячено аналізу соціально-економічної та політичної ситуації на Львівщині, повідомив офіційний сайт каналу ЗІК.

Ведучий «Люстрації» Антін Борковський нагадав про нещодавню загибель дворічної дитини, «яку вбили безгосподарність, хамство, підлість і брехня, – хлопчик провалився в люк. Але таке враження, що міська влада не знає, що в нас місто відкритих люків. Міський голова порадив боротися з бомжами і молитись».

У відповідь голова Львівської ОДА нагадав, що проблема комплексна. «Якщо приймальник металу приймає люк, він розуміє, що є співучасником вбивства?! – перепитав Віктор Шевчук. – Розуміє! Але приймає? Приймає!»

За наведеною Віктором Шемчуком статистикою, у Львові понад 100 відкритих люків. «Звичайно, реагувати на це треба – і то негайно, – наголосив він. – Причетні особи мають зазнати відповідальності, на яку заслуговують, зокрема і кримінальної».

На уточнення Антона Борковського, чи він буде ставити подібні питання перед Андрієм Садовим, губернатор відповів, що доведеться.

«Люди, які відповідають за системи каналізування, вони що – не бачать, що люків немає?! Хіба вони належно виконують свої обов’язки?! Напевно, неналежно, – наголосив Віктор Шевчук. – Тоді, мабуть, треба ставити питання і львівській міській владі! І щодо цього випадку, і взагалі про стан ЖКГ».

«Якщо ви вважаєте, що обладміністрація разом з обласними контролюючими й правоохоронними органами повинна надати допомогу місту, я думаю, що ми її надамо. Але в такому випадку дійсно будуть питання до Андрія Івановича», – зазначив обурено губернатор.

ЗІК

Фото - Павло Паламарчук, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ